Bitcoin Cash, Cosmos, Dash-prisanalyse

MassMutual var i nyhederne for nylig, efter at de købte $ 100 millioner dollars i Bitcoin , en nyhed, som milliardæren Mike Novogratz reagerede på som "måske den vigtigste BTC-nyhed i 2020." På bagsiden af en sådan udvikling udviste Bitcoin Cash en bullish afvigelse på hitlisterne og steg mod modstandsniveauet på $ 267.

Længere nede på kryptostigen registrerede Cosmos og Dash tab i løbet af de sidste par dage, hvorefter de noterede sig en prisudspring i timerne før pressetid

Det skal dog bemærkes, at deres præstationer i løbet af de sidste to måneder har adskilt sig væsentligt, hvilket giver kontekst til deres prisbevægelser.

Bitcoin Cash faldt fra $ 288 til $ 256, et fald på 11,3% over fem dage. Dette var sammen med Bitcoins nedstigning fra $ 19.200 til $ 17.600. Ligesom Bitcoin udviste BCH også en bullish afvigelse på 4-timers diagrammet mellem prisen og momentumindikatoren (RSI).

Prisen dannede en lavere lav, mens RSI dannede en højere lav (orange), og derefter steg BCH for at teste modstandsniveauet på $ 267. Imidlertid har det også været i en nedadgående tendens siden de lokale højder på $ 354 i november, og RSI viste neutral fremdrift i skrivende stund.

Trendlinjemodstanden, sammen med det vandrette modstandsniveau på $ 267, ville give en masse indsigt i BCHs retning i de kommende timer. En afvisning her kan føre til en periode med konsolidering på $ 255, mens en flip af modstandsniveauet kan starte en anden kortsigtet uptrend.

Cosmos har været på en nedadgående tendens, siden den lokale top på $ 6,4 registrerede i slutningen af november. Siden da har både prisen og OBV registreret en række lavere højder.

Det seneste fald på altcoinmarkedet oplevede også tab på ATOM med en handelssession tæt på $ 4,5. Imidlertid oplevede efterfølgende sessioner betydelig handelsaktivitet, og prisen steg også til at handle på $ 4,85 på tidspunktet for skrivning.

Den Aroon indikator viste, at en nedtrend var stadig i spil. Over $ 4,8-niveauet ville $ 5 også fungere som et passende modstandsniveau

Dash faldt fra $ 114 i begyndelsen af december til $ 88 for et par timer siden. Dette var kun en tilbagetrækning i løbet af en større uptrend, da DASH har haft stærke gevinster siden begyndelsen af november.

Ved hjælp af Fibonacci Retracement-værktøjet til flytningen fra $ 62,21 til $ 123,06 blev nogle vigtige niveauer af støtte og modstand fremhævet. DASH testede 50% retracement niveauet som support og var vidne til en prisstigning med stærk handelsvolumen.

Det steg forbi modstanden på $ 93,5 og 38,2% retracement niveau på $ 94,8, og MACD dannede en bullish crossover under nul for at generere et svagt købssignal.

Det psykologiske niveau på $ 100 og modstanden på $ 104 syntes at være de næste niveauer af interesse for opadrettede for DASH.